Како да знаете дека ве сака?

Loading...

На сите ни е довбро познато дека мажите многу потешко го изговараат зборот ТЕ САКАМ од жените, но никој незнае зошто е тоа така? Тие се во суштина многу несигурни во себе, се плашат вистински да сакаат и да се предадат на една личност. Иако на прв поглед тие се груби и остри, зад секој од нив се крие еден срамежлив маж кој не сака да признае јасно и гласно пред вас, за да не биде сфатен погрешно. Но како тогаш ќе знаете дека тој има искрени намери спрема вас,како да му верувате, да се предадете целосно во таа емотивна врска?

Мажите прават секојдневно некои гестови кои само треба внимателно да ги следите и да внимавате на нив и само така ќе знаете дека тој искрено ве сака.

-Го приметувате како зјапа во вас, онака без причина.

-Ги носи работите кои вие сте му ги поклониле.

-За вас тој е подготвен, дури и да научи да готви за да ве изненади.

 

-Ја купува храната која вие ја обожувате.

-Ги гледа вашите омилени сериски филмови, иако не го интересираат премногу.

-Секој, ама буквално секој ден сака да ве изненади со некој гест.

-Заради вас ги запоставува своите обврски.

-Секогаш е до вас кога ви е тешко, тој ви ги брише солзите.

Можеби сега ви е полесно, да откриете дали според овие нешта тој навистина ве сака и цени, или пак воопшто не е човек за вас со кој сакате да го минете животот.

 

loading...
Loading...