Видео: Илузија која ќе ве воодушеви

Loading...

Овој млад дечко благодарејќи на својата вештина со едноставен и интересен трик за кратко време успеа да го привлече вниманието на светската јавност.

 

Магионичарот Рик Фергусон со помош на неверојатниот трик успеа на невообичаен начин да ги забавува случајните минувачи притоа некои изненадувајќи ги, а некои преплашувајќи ги.

Погледнете го следното видео.

 

Погледнете ги следниве статии

 Видео: Бугаринот Димитров направи потег што го нема ниту во тениските учебници!!!

 Видео: Пародија на песна од Craig David

 Видео: Реакциите кога лифтот под вас се распаѓа

 

 

loading...
Loading...