“Кафе и цигари”-Џим Џармуш

Loading...

“Кафе и цигари” е филм на режисерот Џим Џармуш.

Тој е составен од кратки приказни кои раскажуваат за тоа дека сите средби и случки кај луѓето се поврзани со кафе и цигари.

Тука се Роберто Бењини, Стивен Рајт, Стив Бушеми, Иги Поп и многу други познати личности.

Еве го трејлерот, а кога ќе имате време препорачуваме да го изгледате целиот  филм. 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...