Најдобри видеа од неверојатниот Милан Тарот

Loading...

Милан Радонјиќ, познат како Милан Тарот, луѓето го препознаваат по видео клиповите од неговите емисии. Но ретко луѓето се прашуваат кој е всушност тој? Дали е вистина тоа што го зборува или пак е “шарлатан”?
 
Тој за себе вели дека е скромен и едноставен во приватниот живот, како и дека не зборува многу кога не е пред камери. Но погледнете какви совети дава Милан во неговите емисии.

loading...
Loading...