Видео: Кога Балотели е во град со Ферарито

Loading...

Марио Балотели, проблематичен не само на теренот, туку и ВОН теренот, имено, тој го паркираше своето ферари дел на тротоар, дел зафаќајќи од улицата, па така се направи колона додека Балотели воопшто не водеше грижа за тоа.

 

loading...
Loading...