Идиот на годината

Loading...

Некои луѓе можат да се пофалат со голема храброст но, не и памет. Еве ви еден таков пример.

Кретен на денот: Зошто го направи тоа?

Lacey Wild – девојката која сака да биде во топ 5 жени со најголеми гради во светот

loading...
Loading...