Македонски одговор на идиот на годината

Loading...

Само што објавивме видео со наслов „Идиот на годината“, а наши читатели ни испратија македонски одговор.

Мислиме дека вреди да се погледа. Дечково е ептен храбар. 

 

 

Поврзани вести:

Идиот на годината

Идиот на денот: Па каде ти беше паметот?

loading...
Loading...