4 машки тајни за сексот

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Еден магазин собра повеќе претставници на машкиот пол и им постави неколку прашања за сексот. Не знаеме дали биле искрени, но резултатите се навистина занимливи…

Сакаат секс во мрак

Дури 37% од мажите сакаат секс во мрак. Жените го сакаат во многу поголема бројка, но ова за нас е вистинско изненадување. Не знаеме дали се романтични или подеднакво несигурни како и жените, но убаво е да се знае дека ова е една од нивните желби.

Размислуваат за вашите пријателки

Машкиот мозок има тендеција да залута за време на секс, а на листата каде нивниот мозок би залутал покрај супермоделите и познатите глумици, често ќе се најде и вашата пријателка. Тоа не значи дека навистина му се допаѓа, туку фактот дека е забрането си го прави своето.

Сакаат да гледаат порно филмови…пред женските

Некои мажи ја кријат потребата да гледаат порно филмови, а дури 40% од нив велат дека би гледале порно филм додека девојката е покрај нив. Заедничкото гледање на нив им е сосема прифатливо, но доколку тој гледа порно филм, додека ти го средуваш орманот, тоа е веќе чудно зарем не?

Мажите се скромни

Кога ги прашале мажите во оваа анкета, како би си го оцениле својот сексуален акт, дури 44% од нив изјавиле дека се сметаат за добри во кревет, а 46% од нив само просечни. Скромноста е секогаш позитивна карактеристика…

 

Погледнете ги и следниве статии:

8 нешта за пожежок секс

 

 

 

 

Како до подобар секс во новата врска

 

 

 

 

Машката страна на предиграта

 

loading...
Loading...