Ова е видеото кое го освои целиот свет!

Loading...

Во Африка музиката е единственото нешто кое ви е потребно за да бидете среќни! Тоа е поднасловот на видеото кое како вирус се прошири низ светот.

Децата и младите од Мозамбик кои откако ја слушнаа песната ‘Levesls’ од популарниот DJ Авициј, танцуваа толку енергично како цел живот да ја слушале таа песна.

Сите учесници во ова видео се случајно избрани на улица, а коментарите на ова забавно видео се преполни со воодушевување.

‘Ова би требало да биде насловниот спот на оваа песна’

‘Со нетрпение го чекам видеото за Gangham Style од Мозамбик’

‘Овие деца се родени за музика и танц’

Видеото кое можете да го погледнете подолу е доказ дека Мозамбик навистина има неверојатна количина на талентирани танцувачи.

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

High Heels

 

 

 

 

 

 

 

 

GANGNAM STYLE – во сите филмови!

 

 

 

 

Погледнете што е љубов…

 

loading...
Loading...