5-годишно девојче едвај останало живо ја испокасал пит-бул

Loading...

Инцидентот се случил во дворот на семејната куќа во Кикинда, додека девојчето било на гости кај бабата и вујкото. Петгодишно девојче во Кикинда, Србија било испокасано од куче пит-бул териер. Кучето тешко го повредило девојчето, јави денеска Радио-телевизија Војводина.
Инцидентот се случил во дворот на семејната куќа во Кикинда, додека девојчето било на гости кај бабата и вујкото. Кучето во еден момент го прескокнало обезбедениот дел од дворот и го нападнало девојчето.
Состојбата на девојчето е стабилна, а констатирани се тешки повреди.
Извор:sitel.comПетгодишно девојче во Кикинда, Србија било испокасано од куче пит-бул териер. Кучето тешко го повредило девојчето, јави денеска Радио-телевизија Во

loading...
Loading...