5 причини поради кои раскинувањето е најдобрата работа што можела да ви се случи

Loading...

Раскинувањето многумина го доживуваат трауматично, но постојат и некои добри страни кога ќе раскинете врска која не функционира најдобро.1. Пријателите се секогаш покрај вас
Вашата најдобра пријателка сигурно веќе има подготвено торта со натпис „Го мразам (вметнете го името на бившиот)“.
2. Посветени сте на вежбањето
Направете одлична плеј листа која ќе ве мотивира да дадете се од себе.  Реално кој може да одолее, а да не почне да вежба со „ Eye of a tiger “?
3. Сега е вистински момент за серии
Сигурно се сеќавате како некогаш лудувавте по главниот лик од својата омилена серија? Сега е вистинско време да се присетите на епизодите и да уживате во бојата на неговите очи… А ако одлично се сеќавате на него, погледнете некоја нова серија. Одлично ќе се почувствувате!

 
4. „Здраво“ на социјалните мрежи
Кога бевте во врска сигурно малку го забаталивте Фејсбукот кој ви служеше само да покажете колку сте среќни со партнерот. Обновете ги пријателствата со луѓето на Фејсбук со кои долго не сте се слушнале, а кој знае можеби ќе започнете некоја нова романса со момчето кое одеше со вас во средно или основно училиште…
5. Менување на собата
Сега конечно може да си ги купите оние леопард пернии кои тој ги мразеше. И покрај нив уште многу други работи, бидејќи единствено мислење кое е важно е вашето!1. Пријателите се секогаш покрај вас
Вашата најдобра пријателка сигурно веќе има подготвено торта со натпис „Го мраз

loading...
Loading...