5 знаци дека сеуште не ја преболел бившата!

Loading...

Некои бивши парови по некое време можат да останат во пријателски односи и чат пат да испијат по некое кафе. Но, тоа воопшто не го вклучува дружењето во доцните вечерни часови и далеку од очите на јавноста…Постои голема разлика измеѓу лајкувањето на нејзиниот статус и лајкувањето на секоја нејзина фотографија.
1.Лајкување на слики
Ако сеуште ја има помеѓу пријателите на социјалните мрежи, понекогаш по нешто и лајкнува. Нормално е доколку лајкот е за некое важно случување во нејзиниот живот, како што е нова работа или свршувачка. Но, доколку ги лајкува сите нејзини фотографии и објави, тоа е веќе голем проблем.
2. Дружење
Некои бивши парови, по некое време навистина можат да останат во пријателски односи и некојпат да испијат кафе. Но тоа воопшто не ги вклучува дружењата во доцните часови и далеку од очите на јавноста.
3.Допишување
Од време на време , можат да разменат порака и да видат што е ново во нивните животи. И за тоа ќе ви кажат дека нема потреба да се грижите. Но, доколку тоа стане константно допишување, тогаш е време за сериозен разговор.
4. Фотографии и работи
Зошто инаку би ги чувал заедничките фотографии и работи кои го потсетуваат на минатото?
5.Ја брани
Ако неговиот одговор на прашањето дали постои нешто помеѓу нив е смеење, тоа е во ред бидејќи се смее на бесмислици. Доколку неговиот одговор вклучува и обвинувања дека си љубоморна, тогаш сигурно сеуште постојат некои чувства.  Постои голема разлика измеѓу лајкувањето на нејзиниот статус и лајкувањето на секоја нејзина фотографија.
1.Лајкување на слики

loading...
Loading...