A View to a Kill- Duran Duran-James Bond

Loading...

Агентот Џејмс Бонд повторно во акција. Роџер Мур во главната улогата, а тука се и Кристофер Вокен, Грејс Џонс, Тања Робертс.

Насловната композиција е на Дуран Дуран.

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

Tina Turner “Golden Eye”

Gladys Knight -“Licence to kill”

loading...
Loading...