Николина Пишек рекламира вибратор (видео)

Loading...

 

Еден хрватски новинар реши да се пошегува со прекрасната Николина Пишек. Прекрасната Пишек му одговараше на неговите прашања поврзани со нејзиниот нов мобилен телефон, но новинарот реши да направи комично видео од нејзините изјави.

Погледнете како може да се извртат зборовите при една изјава. 

 

 

Поврзани статии:

Николина Пишек блесна!

 

Да не ги замислувате, погледнете ги гаќичките на Николина Пишек

 

Николина Пишек со нов дечко!

loading...
Loading...