За некои е чудовиште од Чернобил, а за други број еден во Париз

Loading...

Младата Украинка ги шета светските модни писти, а поради необично големите сини продорни очи, многу луѓе не можат да го заборават нејзиниот лик. 

 

Мasha Telnay ја имаат нарекувано со многу имиња. Од убавица до чудовиште. Оваа 22 годишна украинска манекенка привлече многу внимание поради нејзиниот изглед-затоа во Париз ја обожаваат, а во Украина сметаат дека е последица од Чернобил.

 

Таа веќе беше на насловната на 'Тоp coat' каде што Masha ја нарекуваат “девојката со космичките очи''. Таа веќе снима едиторијали за магазинот Vogue, Harper`s Bazaar и Elle. Дизајнерите од Њујорк, Париз и Милано ја обожаваат.

 

Мasha е родена во 1990, а во нејзиниот град таа била позната како 'катастрофа од Чернобил'.

 

Градот Чернобил е денес познат по Чернобилската електрана која е одалечена 15км од градот, каде имаше голема нуклеарна несреќа во која многу од жителите умреа и имаа здравствени проблеми. Последиците од таа експлозија се чувствуваат и денес.

Ако ништо друго Masha е девојка која не се заборава…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

5 дена со вибратор од 23см во себе

 

 

 

Мобилни телефони од минатото

 

 

 

Кога мажите би го уредувале 'Cosmopolitan'

 

loading...
Loading...