Ја тужел жена му затоа што била грда

Loading...

Jian Fengод Кина се разведе оваа година и ја тужеше својата сопруга затоа што била премногу грда.Според Daily Mail,тој покренал постапка пред суд и добил оштета од 120.000 долари.

 

Feng објаснил дека изгледот на неговата сопруга почнал да му пречи дури откако неговата жена се породила со нивната ќерка. Бил шокиран со изгледот на девојчето и веднаш почнал да зборува дека девојчето е премногу грдо и дека не личи на ниту еден од родителите.

 

Подоцна на суд објаснил дека се чувствува измамен, затоа што неговата сопруга пред венчањето потрошила многу пари на пластични операции кои драстично го промениле нејзиниот изглед. За овие операции неговата поранешна сопруга никогаш не кажала ништо.

 

Откако открил се, Feng поднел документи за развод и подоцна ја добил судската парница. 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

Се продава куќата на Тони Монтана

 

 

 

 

Бидете самите коктел мајстори

 

 

 

 

Најмалото кученце на светот

 

loading...
Loading...