Пет знаци кои ќе ви откријат каква е во кревет

Loading...

Едно од најголемите разочарувања во новата врска е да дознатете дека вашата нова девојка не е добра во кревет. За да не го губите своето драгоцено време, прочитајте како полесно ќе откриете каква е таа во кревет.
Се чувствува добро во своето тело.
Еден од индикаторите за тоа каков сексуален живот води жената, е тоа колку добро се чувствува во својата кожа. Ако е задоволна од својот изглед, тогаш таа точно знае што треба да прави во спалната соба за да ве задоволи. Они што се чувствуваат добро во своето тело, имаат повеќе самодоверба во креветот.
Не се вознемирува околу ситници.
Оние девојки кои не прават проблеми околу малите нешта многу полесно се опуштаат во креветот. Тоа значи дека им е полесно да се препуштат на самиот чин. Оние што постојано се опседнати со други работи, тешко можат да се опуштат и да уживаат во љубовните игри.
Не “плаче” за внимание.
Ако вашата партнерка е сигурна во себе, и не бара да и посветите 100 проценти од вашето внимание, ќе биде посигурна во сексот. Девојките кои бараат премногу вимание, не се сигурни во себе, а таквите не ни можат да ве задоволат во креветот.


Знае што сака и не се плаши да го каже.
На почетокот на врската, кога се уште немате вообичаени места на движење, па на секој состанок од почетоксе договарате кој филм да го гледате и во кој ресторан да јадете, обрнете внимание на тоа како вашата девојка ги донесува овие одлуки. Ако таа од страт ви даде на дознаење се што сака да прави, таа ќе го прави истото и во креветот. Комуникацијата е многу битна во сексуалниот живот, затоа пробајте да воспоставите добра врска меѓу вас уште на почетокот.
Начинот на кој се бакнува.
Ова е можеби и најважната работа. Ако таа ве облева со страсни бакнежи и милувања, не треба да бидете Ајнштајн за да разберете како може да заврши таа жешка предигра.

loading...
Loading...