“Diamonds Are Forever”-Shirley Bassey-James Bond

Loading...

“Diamonds Are Forever” е седмиот филм за Џејмс Бонд и е снимен 1971 година.

Главната улога ја игра Шон Конери, тука е и Лана Вуд.(заедно на фотографијата)

Насловната композиција ја пее Ширли Бејзи.

Уживајте со “Дијамантите се засекогаш”.

 

 

Погледнете ги следниве статии

A View to a Kill- Duran Duran-James Bond

Gladys Knight -“Licence to kill”

Tina Turner “Golden Eye”

loading...
Loading...