“Home”- филм (Видео)

Loading...

“Home”e документарен филм снимен 2009 од Yann Arthus-Bertrand.

Филмот е речиси целосно составени од снимки на различни места на Земјата. Со тоа се покажува разновидноста на животот на Земјата и тоа како луѓето се закана на еколошката рамнотежа на планетата. Погледнете го, верувам дека после тоа барем на кратко ќе размислувате поинаку за животот, земјата, опстанокот на видовите. Мислам дека ќе сакате повеќе пати да го гледате. Наратор е Glenn Clouse.

 

 

loading...
Loading...