Невините имаат поголема шанса да завршат факултет

Loading...

Луѓето кои ја загубиле невиноста пред 15 годишна возраст помалку заработуваат.

Времето на губењето на  невиноста може да го одреди и начинот на живот.

 

Луѓето кои не брзаат во поглед на сексот во тинејџерските години и невиноста ја губат во дваесетите и триесетите години докажано е дека се посреќни во понатамошните љубовни врски, потврди студијата на Универзитетот Тексас на 1.659 испитаници.

 

Сексуалното неискуство ја зголемува шансата за завршување на факултет и овозможува наоѓање на повисоко платена работа.

 

Сепак неможе да се каже дека невиноста има премногу големо влијание во целосниот тек на животот.

8 нешта за пожежок секс

Анџелина Џоли и Бред Пит направија куќа за секс

Големината сепак е битна!!

loading...
Loading...