ВИДЕО:30 пара гради за 30 секунди

Loading...

Чилеанската агенција за борба против рак на дојката сними многу возбудлива реклама чија цел е да потсети на големиот губиток кои мажите би го претрпеле кога нивните  жени би заболеле од оваа болест.    Идеата на рекламата е да прикаже колку се преубави женските гради. Во секој случај градите се феноменални, затоа на вас ви препорачуваме да ги погледнете овие 30 секунди. 

“Век на љубовта”- Моника Белучи и Роберт Де Ниро Должината на пенисот во светот 3 работи кои мажите ги очекуваат од една жена

loading...
Loading...