Видео: Инциденти на „супер-класико“, тепани редарите

Loading...

Немили настани на „супер-класико“ во Аргентина, хулиганите на екипата на Бока на трибината каде беа сместени се пресметаа со редарите од Ривер кои што беа во сосема мал број меѓу толпата навивачи.

loading...
Loading...