Bugatti спрема Super Veyron со 1600 КС

Loading...

 

Некогаш некој ќе мора да им каже на Bugatti да преќинат да и се спротиставува на физиката.

Новиот модел ќе има фантастични перформанси кои до „стотка“ би овозможиле да забрза за само 1,7 секунди.

До ваквите резултати планираат да дојдат со додатна употреба на јаглеродни влакна и додатна модификација на моторот при што ќе овозможи додатна сила.

Новиот Veyron ќе има 8.0 – литарски или 9.6 – литарски W16 мотор со 1600 КС, кои би му овозможиле максимална брзина од 463 км/ч.

Чудовиште со 950 КС – Ferrari ZXX

Mercedes SLS AMG направен за Дарт Вејдер

loading...
Loading...