(Вознемирувачко видео) Кинеска воспитувачка се иживуваше со дете

Loading...

Сигурносните камери на едена градинка го снимија иживувањето на воспитувачката над дете не постаро од 4 години. 

На снимката се гледа како жена во еден момент фрла на под едно несреќно девојче и започнува да ја клоца,откако ја загуби свеста таа го подигна девојчето да види дали е при свест а притоа уште еднаш ја фрла на подот. 

Како што говорат локалните медиуми настанот се случил во Јули, а девојчето од повредите се здобила со тешки повреди и оштетување на мозокот поради кои неможе да оди ни зборува. Против воспитувачката моментално се води судска постапка. 

245 кг. тешкиот Фреди Комбс ја остави жири комисијата без зборови

GANGNAM STYLE – во сите филмови!

Fail компилација за септември

loading...
Loading...