Донирала 325 литри млеко од своите гради

Loading...

Алишиа Ричман(28) Американка,поради донирањето на своето млеко влезе во Гинесовата книга на рекорди.

Во период од Јуни 2011 до Март 2012 донирала дури 325 литри млеко.

„Млеко го испумпував на работа,на одмор и во автомобил.Никогаш не сум имала проблем“изјави Алисија и додаде дека на донирање се одлучила откако го родила својот син, и сватила дека има премногу млеко и ќе и остане неискористено. 

Она одлучила да помага на напуштените деца на кои им е потребно млеко. 

„Морав на некој да помогнам,низ целиот свет има деца кои се болни, а може да им помогне 

само мајчино млеко“Таа додава дека планира да го сруши својот рекорд во донирање на млеко, откако ке го роди второто дете. 

 

61 годишна жена роди близнаци

Ја тужел жена му затоа што била грда

Facebook почна да наплаќа за објавување на слики и статуси!

loading...
Loading...