Кога ќе се одбере лошо место за салон на автомобили

Loading...

Продавачот на автомобили од Белгија, едно утро го пречекало непријатно изненадување.

На паркингот на салонот за автомобили беа уништени две скапи возила.

За несреќата не се криви хулигани, ни неспретните крадци него голем кран кој носел голем резервар за гориво кој требало да биде поставен пред новата бензиска пумпа.

100 илјади евра за автомобил стар 109 години

Германец го најде автомобилот по две години

loading...
Loading...