Кога две талентирани деца ќе ја запеат ‘We Found Love’

Loading...

Две талентирани деца ја пеат песната „We Found Love“ од Rihana и мораме да признаеме дека нивната изведба ни се свиѓа повеќе од оргиналот.

 

 

 

 

 

 

 

 

5 најлоши работи на светот

Јас имам талент од ноември

 

loading...
Loading...