Монпеље го помилува Карабатоиќ

Никола Карабатиќ се приклучи на тимот, тој се врати на ракометот прв пат откако изби аферата со обложувањето.

Монпеље одлучи да му ја поништи суспензијата, веста ја објави претседателот на Монпеље, Реми Леви.

„Немаме причина да не веруваме во зборовите на Никола, ни кажаа во очи дека не се обложувале“ изјави Леви кој сепак надополни…

„Играчите кои се обложуваат против својот клуб не се вредни да го носат дресот на овој тим“.

Пронајдете не на следниве мрежи: