“For your eyes only”-Sheena Easton-James Bond

Loading...

“Само за твоите очи”(1981) е дванаесеттиот филм на Џејмс Бонд серијалот.

Роџер Мур како агент Џејмс Бонд. Со него е убавата Carole Bouquet .

Насловната композиција ја исполнува Шина Истон.Секогаш уживам во музичките теми за агентот 007.

Повелете,  уживајте…

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

“Diamonds Are Forever”-Shirley Bassey-James Bond

A View to a Kill- Duran Duran-James Bond

Gladys Knight -“Licence to kill”

 

loading...
Loading...