Сенди: Урагански – коњ

Loading...

Уште еден човек кој не го свати ураганот сериозно. Незнаеме дали има голема смисла за хумор или е само под голем стрес. Погледнете.

 

Забавната страна на ураганот Сенди

Како славните го доживеаа ураганот Сенди

Фото: Србите се радуваат на ураганот Сенди во Америка

loading...
Loading...