Откриени најголемите тајни на мажите

Loading...

Тие го обожаваат сексот во мрак

Според спроведените истражувања дури 37 % од машката популација е наклонета кон сексот кој се случува во потполен мрак. Иако жените се наклонети во многу поголем процент кон оваа карактеристика, сепак изненадуваат  и тие 37% од страна на посилниот пол.

 

Тие потајно расмислуваат за пријателката на својата партнерка

За време на сексуалното задоволство често мозокот на мажите знае да ''одлета'' во насока да бидат во кревет со вас, а да размислуваат и копнеат по некој супермодел, порно актерка па дури и вашата пријателка. Секако ова не би значело дека вашата пријателка му се допаѓа на вашиот партнер, но по се изгледа фактот дека забранетото е секогаш послатко и попосакувано си го прави своето.

 

Мажите сакаат да гледаат порно филмови  со своите девојки/жени

Голем дел од машката популација често го крие и се срами од фактот и потребата за гледање на порно филмови. Но според истражувањата дури 40% од испитаниците на посилниот пол се изјасниле дека би гледале или воопшто дека гледаат порничи додека нивната девојка била во истата просторија со нив. 

 

Мажите се скромни 

На поставените прашања од анкетите кога би им го поставиле прашањето како би се оцениле во кревет, 44% од посилниот пол се изјасниле дека се смеетаат како добри играчи во креветот, додека 46% се изјасниле како просечни партнери во креветот со својата понежна половина.

Памтите нели, сепак скомноста е доблест.
 

Погледнете ги следниве статии

 Секс на универзитет – Економистите и социјалните работници се најпромискуитетни

 

 

 

 

 Упатство како да го изневерите без да ве фати

 

 

 

 

 

 

 

 Неверојатни факти за сексот

 

 

loading...
Loading...