Што кажаа познатите за сексот – Втор дел

Loading...

Може не толку актуелни како домашните видеа на познатите но доволно занимливи да бидат споменати. Прочитајте го вториот дел на кажаните цитати од страна на познатите кон секогаш скокотиливата тема, секс.

“Никогаш немој да се омажиш за маж од кој не би сакала да се разведеш” – Nora Ephron

“Сексот е прекрасна работа помеѓу двајца, но помеѓу петорица е фантастичен” – Woody Allen 

“Жените ја поседуваат целата моќ, бидејќи жените ги поседуваат сите вагини” – Dave Atell

“Мојата најдобра контрацепција е да го оставам светолото уклучено”  –  Joan Rivers

“Мислам дека сите ќе се сложат, промискуитетот е одличен начин за остварување на нови познанства” – Chelsea Handler

“Мажот може да спие со многу жени, и никој нема да го праша, но ако жена направи 19 или 20 грешки, тогаш она е ку*ва” -Joan Rivers

“Постојат само три работи кои им требаат на жените во животот: Храна, вода и комплименти” – Chris Rock

“Главниот проблем помеѓу мажите и жените кога е сексот во прашање е тоа што мажите се како пожарникари. На мажите сексот им е итен случај и што и да прават, кога е во прашање сексот можат да бидат подготвени за две минути. Жените од друга страна, се како оган. Возбудливи се, но условите мораат да бидат идеални за било што да започне” – Jerry Seinfield

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Што кажаа познатите ѕвезди за сексот?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Откриени најголемите тајни на мажите

 

 

 

 

 Невините имаат поголема шанса да завршат факултет

 

loading...
Loading...