Кој мобилен телефон го има Џејмс Бонд

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тајниот агент 007 со децении наназад ги диктира модните трендови на секое поле. Во моментов тој ви препорачува Xperia T, кој е глобален водечки модел, со најдобар Sony HD екран, камера и едноставен touch функции кои ви ги овозможува NFC.

 

Sony Xperia T се појавува во најновиот филм на James Bond- Skyfall и претставува модел со најдобар HD екран и камера за да може на нивните корисници да им го пружат целосното задоволство. Моделот на Xperia T e направен по моделите на Xperia arc и Xperia arc S и претставува совршен спој на тенка форма со акцентот ставен на феноменалниот дисплеј кој пружа неверојатно визуелно доживување.

 

Доколку сте во потрага по нов мобилен телефон, не би било лошо да ги разгледате карактеристиките на овој актуелен телефон. Сепак тоа е телефонот кој го користи Џејмс Бонд.

 

Погледнете ги и следниве статии:

Алкохолна пица: Да, таа постои!

 

 

 

 

Папучите на Марија Антоанета продадени за 50 илјади евра

 

 

 

 

Отворен е ресторан од картон

 

 

loading...
Loading...