Фотогалерија од навивачите на натпреварот Македонија – Швајцарија

Ексклузивна галерија направена од нашите фотографи на натпреварот Македонија – Швајцарија. Акцентот е ставен на навивачите, иконографијата… 

Веруваме дека ова ќе ве мотивира да отидете на наредните натпревари и да навивате за нашата репрезентација.

 

 

 

Пронајдете не на следниве мрежи: