Едномесечно бебе оди и испушта оган од својата уста

Loading...

Колумбијанката Ана Фериа Сантос (28), тврди дека нејзиниот новороден син го наоѓа сокриен на доста невообичаени места како фрижидер, куфери, и машина за перење на алишта притоа испуштајќи морбидни звуци и смеејќи се на еден прилично вознемирувачки начин.
Таа е уверена дека родила дете кое е олицетворение на ѓаволот, притоа обвинувајќи ги за тоа црната магија и злобните духови.
Сантос за локалната полиција во нејзиниот град изјавила дека нејзиниот новороден син, со само четири недели старост веќе ја има развиено способноста да се движи исправено како возрасен човек, да се смее на еден вознемирувачки начин притоа криејќи се, се до степен да испушта и оган преку својата уста.
Воедно оваа 28 годишна жена изјавила дека заедницата во која живеат постојано им го каменува местото на живеење, притоа наидувајќи на неверување од тамошните надлежни институции.
Од друга страна пак, Центарот за социјална грижа стои на ставот дека родителите на ова новороденче се оние кое го злоставуваат ова бебе, па затоа и на семејството Сантос им испратиле група на психолози, социјални работници, адвокати и нутриционисти. 
 
 
 
 
Погледнете ги следниве статии
 Татко носи фустан за да го подржи синот
 
 
 
 Најстрашните урбани легенди
 
 
 
 61 годишна жена роди близнаци
 
 
 

loading...
Loading...