Вашиот партнер направете го подобар љубовник

Loading...

Ги поседува квалитетите кои се доволни за да го привлече вашето внимание. Тој е згоден, забавен, паметен.

Но како би се справиле доколку вашиот ''идеален'' партнер е досаден и лош играч во вашиот кревет, притоа заспивајќи ви веднаш после сексот, бакнувајќи се одвратно и правјеќи ви го сексуалното задоволство кошмар.

Премногу брзо доживува оргазам

Доколку вашиот проблем е пребрзиот оргазам на партнерот, бидете вие онаа која ќе ја контролира играта. За време на сексот бидете одозгора притоа диктирајќи го ритамот и темпото на сексот. Испробајте ги можностите и разните начини со кои вашето сексуално задоволство би го направиле она нешто што го посакувате. Импровизирајте, користете го секој дел од вашето тело вашите раце, уста, гради.

Заспива веднаш после секусалниот чин

Ви смета фактот кога вашиот партнер веднаш после сексот, едноставно ќе ви го сврти грбот заспивајќи во истиот момент. Во ваките ситуации самозадоволувајте се или едноставно предизвикајте го на уште една партија секс во вашиот кревет. Сигурно нема да бидете одбиени, а и задоволството ќе биде заемно.

Предиграта за него не постои

Уште една од причините поради која сигурно вашиот партнер ќе го доживувате на мошне одбивен начин. Предизвикајте го, однесете го на места кадешто би танцувале, притоа провоцирајќи го со движењата на вашето тело. Заведете го, допирајте го на начин на којшто посакувате да ве допре притоа диктирајќи и шепотејќи му да ве допира на истиот начин. Предиграта ќе ви биде загарантирана, целта остварена, задоволството незаборавно.  

Оралниот секс е неговата послаба страна

Немојте да очекувате дека вашиот избраник за во спалната соба, е личност којашто би можела веднаш да ги препознае вашите ерогени зони. Бидете трпеливи, разговарајте, покажете му што ви се допаѓа, што посакувате, што е она нешто кое ќе го направи вашето задоволство уште поголемо. 

Испушта чудни звукови

Воздишки, пот, гласни звуци и зборови кои се невообичаени и предизвикуваат одбивност и нервоза за време на секусалниот акт. Не би било во ред да му ја нарушите самодовербата укажувајќи му на овие неколку каратктеристики кои ви сметаат додека водите љубов, начин на кој вашиот партнер го искажува задоволството кое го доживува. Вашето незадоволство заменете го со зголемување на тонот на вашето радио или тв приемик. 

Погледнете ги следниве статии

 Вознемирувачки работи што ги прават мажите во кревет

 

 

 

 

 Најпосакуваните места за секс

 

 

 

 

 

 Инекција која го засилува оргазмот

 

 

 

loading...
Loading...