Србите го посакуваат Карабатиќ во својата репрезентација

Има теоретски шанси, имено, доколку Карабатиќ се откаже од таа селекција, тој би можел да се префрли во Српската ракометна репрезентација.

„Никола е во немилост на францускиот сојуз, ако се откаже, а верувам дека постои таква воља кај него, мислам дека сите формалности бргу ќе ги решиме“ вели селекторот на српската ракометна репрезентација, Веселин Вуковиќ.

Пронајдете не на следниве мрежи: