Дали вие би го нарекле ова реклама за автомобил?

Loading...

Велат сексот е она нешто што продава. Факт кој може да кажеме дека е  одлично претставен преку видео записот на Александар Тихомиров.

За потребите на едно од снимањата на реклама за автомобил овој продуцент се послужи со моќта на убавината и заводливоста на прекрасната руска манекенка Yanu Yatskovskayu, кадешто притоа самата реклама наменета за веќе споменатиот производ, автомобил, дојде во втор план.  

Видеото сигурно ќе ве натера да го погледнете повеќе пати, а дали ќе биде и доволно добро за да посегнете по вашиот џеб и го купите она нешто што ќе ви го понуди Yanu, останува на вас.

 

Погледнете ги следниве статии

 Сообраќајка: Кога нема да се почитува предноста

 

 

 

 

 100 илјади евра за автомобил стар 109 години

 

 

 

 

 Што ќе се добие кога ќе споите Golf и Lada?

 

 

loading...
Loading...