Источен брег: Автомобилите како чамци

Loading...

Откако ураганот Сенди го зафати источниот брег автомобилите добија нова улога. Тие се претворија во чамци. Погледнете.

 

<iframe width=”640″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/DVRbTySYNM0″ frameborder=”0″ allowfullscreen=””>

Забавната страна на ураганот Сенди

Како славните го доживеаа ураганот Сенди

Сенди почна да го поплавува источниот брег на САД

loading...
Loading...