Две жени зад воланот, а само едно паркинг место

Loading...

Погледнете што се случува кога две жени ќе се најдат зад воланот, а има само едно паркинг место.

 

Видео: Не крадете паркинг места доколку немате кабриолет

Audi SQ5 ексклузивно пристигнува во Париз

loading...
Loading...