Побеснета Lada направи лом

Loading...

Побесната Lada направи целосен неред. Се надеваме дека никој не настрада во сообраќајката.

 

Сообраќајка: Кога нема да се почитува предноста

Нов Volkswagen Golf GTi со пет врати

loading...
Loading...