Предлог филм: Легенда за Есента (1994)

Loading...

Ви ја предложуваме оваа епска приказна за тројца браќа и нивниот татко кои живеат во американската дивина на почетокот на 20-тиот век, и за тоа како војната, природата и љубовта влијаат на нивните животи. Можеби се работи за стар филм, веќе гледан, но оние што го пропуштиле ќе надоместат многу. 

 

Во главните улоги се наоѓаат Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn и Julia Ormond. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...