НАСА одговори на видеото за вонземјаните

Loading...

Претходно постиравме видео за тоа како вонземјани полнат гориво од сонцето.

Еден ден подоцна НАСА одговара официјално.

Интересно, еве го и тоа видео за љубителите на научна фантастика, заговори и слично.

а еве го и претходното видео за секој случај:

па проценете сами кој е во право. Она што е индикативно е дека НАСА реагираше за еден ден. Да не е каверап??? Којзнае…

loading...
Loading...