Четиригодишно дете скокајќи на својот кревет излетало низ прозорот

Loading...

Четиригодишно дете случајно излетало низ прозорот кој се наоѓал на висина од 10 метри. Неговата мајка изјавила дека е вистинско чудо од дете.

Паѓајќи од 10 метри височина, детето останало живо благодарение на грмушката во која паднало и поминало само со неколку гребнатинки.

Причината поради која случајно ова четиригодишно дете излетало низ прозорот кој се наоѓал на висина од 10 метри била неговото скокање на својот кревет во вторникот вечерта.

Ова четиригодишно дете преживеа пад од третиот кат на една зграда во Калифорнија, а единствениот доказ кој покажува дека оваа несреќа навистина се случила која со огромна среќа немала трагичен завршеток, е завојот околу главата на ова детенце поради исекотини на неговото теме.

Кога било запрашано како се чувствува после неверојатната случка тоа едноставно изјавило дека ни помалку ни повеќе се чувствува како суперхерој.

Погледнете ги следниве статии

 Едномесечно бебе оди и испушта оган од својата уста

 

 

 

 

 

 Им давале кокаин наместо колачи на деца за Ноќ на вештерките

 

 

 

 

 

 Таа има само 11 години

loading...
Loading...