Видео: Новинар го удри гром среде интервју

Loading...

Одсекогаш имаме и ќе имаме неверојатни случки благодарение на изненадувачките невремиња кои ни ги приредува секогаш непредвидливата мајка природа. 

Како би реагирале кога би го гледале ова видео, уште повеќе кога би биле на лице место на настанот.

Погледајте го следното видео особено во 0.55 секунда кога естонскиот новинар кој прави интервју во услови на невреме е погоден од грмотевица.

Погледнете ги следниве статии

 Источен брег: Автомобилите како чамци

 

 

 

 

 Дали вие би го нарекле ова реклама за автомобил?

 

 

 

 

 

 Видео: Комбинацијата на добро деколте и пиво

 

 

loading...
Loading...