Новиот iPhone во продажба од 21 септември

Loading...

Новиот смартфон, компанијата Apple ќе го претстави на 12-ти септември, а продажбата ќе започне на 21-ви септември.

Новиот iPhone значително ќе се разликува од предходните две генерации. Овој смартфон може да добие поголем екран, цврсто метално тело, покомпактен конектор за поврзување со компјутер и за полнење.

loading...
Loading...