Ајпадот бил откриен пред 1969?!

Loading...

Самсунг и Епл се на суд и се докажуваат кој и што отрил и кој што украл од технологијата применета во Ајпадот.

Интересно, Самсунг тврди дека патентот на Епл не е валиден затоа што во далечната 1969 година во Одисеја 2001 на Кјубрик истиот компјутер бил прикажан. Ова е интересен аргумент и на интернет има голема дебата дали е валиден.

Еве го видеото токму со тој дел од филмот па проценете сами.

loading...
Loading...