САД „произведува“ војници кои не мора да јадат, пијат и можат да се регенерираат?

Loading...

Според професорот Јоеол Гареу од Универзитетот во Аризона постои лек кој им овозможува на луѓето да бидат будни со часови, а тоа е веќе тестирано на пилотите на хелихоптерите во САД.

По 40 часа не спиење утврдено е дека концентрацијата на пилотот е подобра отколку да се одмарале војниците.

Најинтересниот проект на кој работат научниците на американската војска секако е регенерација нa загубените екстремитети.

Важно е да се пронајде генетската причина за таа регенерација. По што тие би продолжувале да се борат до бесконечност со саморегенерација…

Но прашање е дали се тоа луѓе, клонови или веќе ќе станат МОНСТРУМИ.

loading...
Loading...