Вонземјани полнат гориво на сонцето?!

Loading...

Погледнете го следното видео кое е снимено со огромни телескопи. Вчудовидувачки. Се гледа вселенски брод со огромни димензии како е прикачен на сонцето…

Поделете ја информацијата на Фејсбук. Помогнете да се информираат што повеќе луѓе.

А еве и дополнение од американски извори…

loading...
Loading...