Видео: Го фатил братот самоубиец во пад од четврти кат

Loading...

Еден 36-годишен човек се обидел да се самоубие со скок од четврти кат во зградата каде што живеел заедно со својот брат.Еден 36-годишен човек се обидел да се самоубие со скок од четврти кат во зградата каде што живеел заедно со својот брат. 

Братот одлучил да стори се за да го спречи да не си го „прсне“ мозок од тротоарот.

 

Минатата недела, околу попладневните часови, амбулантата во токиската област Ота, добила повик дека еден млад човек скокнал од зграда и дека лежи на улица мртов.

На службата од локалниот центар за вонредни ситуации и биле потребни само неколку минути да стигне до местото на настанот, но не пронашле нуту еден мртов човек, туку двајца живи мажи, кои иако биле лесно повредени на тротоар, сепак биле живи и свесни.

Мистеријата за кратко време се расчула! 36-годишниот човек се обидел да се самоубие со скокање од четвртиот кат од зградата, каде што живеел во стан кој го дели со неговиот брат.

Помладиот од двајцата, на кого својот животот и животот на неговиот брат му биле мили, го ставил својот живот на коцка.

Всушност тој застанал под прозорецот на улицата, со надеж да го фати својот брат во падот, кој лесно можел да биде фатален и за двајцата.

Сепак, за нивна среќа, успеал овој трик и двајцата сега се добро и закрепнуваат во болница.

Преземено од Денешен весник

Погледнете ги следниве

 Видео: Новинар го удри гром среде интервју

 

 

 

 

 Видео: Илузија која ќе ве воодушеви

 

 

 

 

 

 Ова е видеото кое го освои целиот свет!

 

 

loading...
Loading...